Elevernas kostymskisser, konstnärliga processer och mer

Den intensivaste perioden av workshops med våra samarbetsklasser på Sandeklevsskolan är nu över för denna vår. Nästa gång våra samarbetsklasser kommer till teatern kommer vi att vara i full repprocess. Då kommer de få se delar av föreställningen Signalisterna som de själva varit medskapande till och dela med sig av sina tankar om vad de ser.

Tills dess fortsätter vi att arbeta vidare med den konstnärliga processen och med att göra barnens berättelser och perspektiv tongivande i denna inför att vi börjar repa på föreställningen i maj. 

Förra veckan träffades nästan hela Stafetten-teamet för att dela med sig av var de är i sina processer och tankar nu och tillsammans ta detta några steg vidare. Det var superfint att se alla samlade och ta del av alla tankar och inspirationer som vi gemensamt har med in i detta. I bilderna nedan kan ni ta del av elevernas kostymskisser som de gjorde efter att ha varit på scenografi- och kostymworkshop här på teatern i februari och som är del av vårt  inspirationsmaterial.

Parallellt med den konstnärliga processen fortsätter vi även att arbeta vidare med vår metod och nätverksarbete, planerar med skolan och inför olika festivaler och möten vi medverkar i samt vidareutvecklar vårt dokumentations- och metodmaterial om Stafetten som vi kommer att presentera i höst. 

no images were found