Den 16 September har Skatten premiär!!

saras_skisser_kostym

Så här fina skisser har Sara Pertman gjort. Detta är Gorm, Ko, mamman och vikarien. De får ni träffa i Skatten.

Efter en skön sommar då vi sugit i oss sol och värme så gott vi kunnat, är vi nu glada att vara tillbaka på teatern igen och starta om på nytt!

Vi är nu mitt i repetitionerna – det är texter som ska sättas, scenografi, kostymer, ljud och musik och massa andra saker som ska provas och sitta inför premiär. Och nu har Mikaela Latrille börjat arbeta med oss som projektledare för Stafetten. Vilket hon är väldigt glad för!

I veckan har vi haft besök av vår första provpublik, åk 3 på Gärdesmosseskolan, som var väldigt glada att få ta del av föreställningen och dela med sig av sina tankar. Flera av eleverna vi träffade bor granne med elever från Sandeklevsskolan och det var roligt att höra dem berätta att de känner några av de elever som varit medskapande till våra föreställningar. Vilket ju är stort!

Och nästa vecka kommer våra samarbetsklasser från Sandeklevsskolan – som nu hunnit bli 5:or och 6:or – att komma hit som provpublik för ta del av och ge synpunkter på föreställningen. Det ska bli jätteroligt att både visa vad vi gjort sen sist och höra vad de tycker och tänker.
Vi ser fram emot detta med stor spänning!